dinsdag 14 april 2020

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Terug naar overzicht

Gezien de huidige maatregelen die reeds getroffen zijn tegen het Covid-19 virus, is de praktijk voorlopig gesloten tot en met 19 april. We baseren ons hiervoor op de raadgevingen van de Veiligheidsraad. 
We vinden onze plicht en verantwoordelijkheid om dit te doen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te onderdrukken.

Alle afspraken worden geannuleerd. Voor hoogdringende zaken neemt u het best telefonisch contact op met de huisarts.
We volgen de situatie nauwgezet op en hopen jullie zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen en helpen.

 

Wat gebeurt er nu met afspraken?

Uw afspraak werd geannuleerd.  Dan nemen wij contact op met u voor het vastleggen van een nieuwe afspraak van zodra dit mogelijk wordt.

U wil een nieuwe afspraak maken.  Vul zeker het online formulier in voor het aanvragen van een afspraak. Je mag hierin gerust meer uitleg geven. Wij houden uw aanvraag bij. Van zodra het mogelijk is, nemen we contact op met u om deze afspraak vast te leggen.

 

U wil een paar zolen bestellen

U wil een paar zolen bestellen en u hebt reeds zolen gehad uit onze praktijk.  Dan vult u het formulier in via deze link

U wil zolen bestellen maar hebt nog geen zolen gehad uit onze praktijk. Vul zeker het online formulier in voor het aanvragen van een afspraak/onderzoek. Je mag hierin gerust meer uitleg geven. Wij houden uw aanvraag bij. Van zodra het mogelijk is, nemen we contact op met u om deze afspraak vast te leggen.

 

#SamenTegenCorona

zaterdag 20 februari 2021

Podopraktijk Antwerpen verhuist 3 januari 2019!

Podopraktijk Antwerpen verhuist 3 januari 2019!
zaterdag 20 februari 2021

Heropstart na Corona

Heropstart na Corona